Wie?

Tai Chi Tao, Qigong, Broga & Mindfulness wordt gegeven door Michel Naafs. 20140302_155224_Android

 

 

 

 

 

Michel Naafs is 42 jaar, hij is getrouwd met Renate (yoga docente, lifecoach & honden”kenner”) en is trotse vader van 3 kinderen: Daan (17), Jette (14) en Hidde (12). Michel heeft psychologie gestudeerd, is opgeleid tot coach, counselor en trainer, daarnaast heeft hij ook nog een 1-jarige opleiding gedaan tot algemeen docent weerbaarheid met een specialiteit in kinderen.

Hij heeft zeer veel scholen, klassen, (individuele) volwassenen, bedrijven en honderden kinderen bijgestaan, gecoacht en getraind in het thema weerbaarheid, sociale vaardigheden, agressieregulatie, negatieve life-events en het bouwen aan zelfvertrouwen.

Michel’s kernwaarden zijn: Veiligheid, Betrouwbaarheid, Oprechtheid, Positiviteit, Eerlijkheid, Betrokkenheid, Ruimdenkendheid en Integriteit.

Al vanaf zijn jeugd was Michel gefascineerd door krijgskunsten, zelfverdediging en zelfbescherming, in de 12 jaren die hij voor Justitie heeft gewerkt is hij hierin (deels) geschoold. Tot 2009 heeft hij diverse functies gehad binnen de Ministeries van Defensie en Justitie (Inrichtingswerker, Wachtcommandant, Beveiligingsmedewerker, Sociale Dienstverlening, Intern Bijstands Team en Trajectbegeleider resocialisatie/re-integratie)  in verschillende huizen van bewaring en gevangenissen met een verscheidenheid aan mensen, vrijheden, achtergronden, culturen, persoonlijkheden en emoties.

In deze periode heeft Michel professioneel veel blootgestaan aan spanning, stress, bedreigende situaties en agressie, hier heeft hij zich door ervaring en scholing verder in ontwikkeld. Michel heeft daarna gewerkt als docent weerbaarheid voor de GGD IJsselland in combinatie met een functie als gezinsvoogd binnen de jeugdhulpverlening en zijn eigen bedrijf. In een hectische periode kwam hij in aanraking met Tai Chi Tao, vanaf het eerste moment was hij geraakt!

Het bracht en brengt hem nog steeds rust, regie & energie!                              oostgr80